Dit is Fotofabriek

Fotofabriek is de meest toonaangevende drukkerij van Nederland. Wij werken met de nieuwste machines en technieken op het gebied van digitaal printen en afwerken. Dit vereist specialistische kennis en kunde. Fotofabriek is in 2008 opgericht en is onderdeel van Chris Russell; een full-service reclamebureau en een digitale drukkerij. We hebben alles onder één dak, van eigen productie tot aan online marketing en IT. Vanuit ons productiecentrum maken we allerlei persoonlijke fotoproducten, zoals: fotoboeken, wenskaarten, agenda’s, kalenders en nog veel meer. Dit doen we met een jong en ambitieus team.

Enthousiast team

Om onze klanten uitmuntende service en producten te bieden hebben wij een groot team enthousiastelingen bij elkaar gezocht. De marketeers zorgen voor fantastische acties en houden onze klanten op de hoogte via social media, ons creatieve team bedient de zakelijke markt, terwijl ons IT team zorgt dat al onze interne en externe applicaties feilloos werken. De klantenservice helpen de klanten als zij er even niet uit komen en ondertussen zorgen de hardwerkende heren en dames van de productie dat alle fotoboeken, agenda’s, wanddecoraties en alle andere producten in perfecte staat ons productiecentrum verlaten.

Kom jij ons versterken?

Iedere dag worden er honderden producten geproduceerd, ingepakt en verzonden bij Fotofabriek. We doen er alles aan om onze kwaliteit te waarborgen en meer te leveren dan de klant verwacht. De hoeveelheid orders stijgt wekelijks, wij zijn dus doorlopend op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s. Of je nou ervaring hebt met digitaal drukwerk, aan de start staat van je carrière of net een beetje meer ervaring hebt: bekijk onze vacatures en laat ons weten dat je graag bij ons komt werken! Staat jouw vacature er nou niet tussen? Laat via een open sollicitatie je CV achter en vertel ons waar jíj goed in bent.